Get Talisca Beşiktaş Ta Background

Get Talisca Beşiktaş Ta Background. Sosyal medyada yankı uyandıran gönderilerin ardından çin. Yıldız oyuncu bugün ameliyat edilecek.

Beşiktaş'ta yeni 'Paşa': Talisca! - Spor Haberleri
Beşiktaş'ta yeni 'Paşa': Talisca! - Spor Haberleri from cdn-amk.sozcu.com.tr
İtalyan ve çin kulüpleri de, halen brezilyalı 10 numaranın peşinde. Talisca beşiktaş haberleri sayfasında talisca beşiktaş ile ilgili tüm haberleri, gelişmeleri ve son 25 mayıs 2017, perşembe 08:55 talisca beşiktaş'ta kaldığı için mutlu: Sosyal medyada yankı uyandıran gönderilerin ardından çin medyasından arderson talisca'nın beşiktaş'a transfer olmasıyla ilgili açıklama geldi.

Beşiktaş'ta taraftarın gönlünde yer kazanan oyuncular arasına giren anderson talisca, yeni sezonda beşiktaş formasını tekrar terletmeye başlayabilir.

Beşiktaş'ta taraftarın gönlünde yer kazanan oyuncular arasına giren anderson talisca, yeni sezonda beşiktaş formasını tekrar terletmeye başlayabilir. Beşiktaş'ta gösterdiği performans ile herkesin beğenisini kazanan ve sezona damgasını vuran anderson talisca, siyah beyazlı yönetimi harekete geçirdi. Beşiktaş'ın eski oyuncusu anderson talisca, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımlarla siyah beyazlı taraftarları bir hayli heyecanlandırmıştı. Beşiktaş yönetimi, 31 mayıs'a kadar talisca'nın 21 milyon euroluk bonservisini kesinlikle alacak.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url